top of page

Meer over Margriet

Naast mijn trainerschap ben ik ook actief als trainingsactrice, theatermaker en actrice.

Lees hier meer over mijn andere diensten waar ik anderen mee tot bloei laat komen!

Met energieke groet,

Margriet Weehuizen

Workshop2.0_edited.jpg

Trainingsactrice

Als trainingsactrice ben ik het leermiddel van de deelnemer. Ik spiegel het gedrag van de persoon. En laat zien wat het gedrag met een ander doet en wat de effecten daarvan zijn.

Vaste opdrachtgevers zijn:

  • UNIT 3 Acteurs - Politieacademie

  • Vrije Universiteit - Geneeskunde studenten

  • VUMC - Huisartsen & medisch specialisten

Ik wil je een compliment geven
"Margriet, ik wilde je nog een compliment geven over de rollen die je speelde en de feedback die je gaf. Echt integer, fijn en oprecht kwam het over. Op de evaluaties schreven ze bijna allemaal hoe fijn het was om een actrice te hebben en dat ze dat veel vaker wilden. Ik raad anderen zeker aan om met jou samen te werken!"
Albert Wenisch (Communicatietrainer UMC) 
unnamed.jpg

Theatermaker & Regisseur

Ik maak theatervoorstellingen zowel in opdracht als vanuit mijn eigen koker. De zintuigen prikkelen en jezelf kunnen verbinden met het verhaal staat altijd centraal in mijn verhalen.

"Voorstelling 'Fles van Marken' is als wandeling door een levend prentenboek" (Noord-Hollands Dagblad)

DSC_0426-liggend-web.jpg

Klik hier voor

de trailer

Actrice

Geregeld mag ik zelf ook in de huid kruipen van bijzondere rollen. Heerlijk om zo dicht bij het publiek te mogen komen en ze te raken.

Margriet-Weehuizen-13.jpg
Poster Korsakov.jpg

Korsakov, een voorstelling om niet te vergeten

Neergestreken in een piep klein Purmerends theatertje wanen we ons in de kamer van mevrouw van Vliet. Ze heeft altijd in de jazzwereld gezeten en de alcohol rijkelijk laten vloeien. Nu zit ze, op jonge leeftijd, al in een verzorgingshuis en slijt haar dagen met mijmeren over het verleden. De voorstelling begint ijzersterk en verslapt eigenlijk op geen enkel moment. Dikke pluim voor Margriet Weehuizen die mevrouw van Vliet voor haar rekening neemt. Van begin tot het eind zet ze een geloofwaardig personage neer, van wie je gaat houden.

De Uitkrant

bottom of page