top of page

Interview 

3 Persoonlijke Vragen aan Margriet

1. 'Laat je comfortzone tot bloei komen', waar komt dat vandaan?

"'Stap uit je comfortzone' hoor je vaak om mensen te motiveren. Ik laat mensen liever ervaren wat er nog meer mogelijk is binnen hun comfortzone. Zowel privé als zakelijk tonen we vaak de meest bescheiden versie van onszelf. Ik herken dat omdat ik daar zelf ook zo nu en dan 'schuldig' aan ben. Het is mijn missie om mensen de daadwerkelijke grootte van hun comfortzone te laten ervaren. En daarmee hun zelfvertrouwen tot bloei te laten komen. Dat is precies waar mijn trainershart zoveel sneller van gaat kloppen."

2. Waar krijg je zelf de meeste energie van?

"Wanneer ik echt contact krijg met een groep en ze in beweging weet te brengen door mijn feedback, creatieve ideeën voor oefeningen en enthousiasme. Dan ervaar ik regelmatig kippenvel momenten. Die voor mij bevestigen dat we op een heel goed spoor zitten.

3. Wat moeten we echt van je weten?

"Ik zet veel energie en plezier in tijdens trainingen en workshops. Mede dankzij mijn theateropleiding. Achterover leunen is er niet bij. Ik geloof dat lachen, leren en samen iets bereiken bij elkaar horen. In ieder geval in mijn trainingen."

Margriet-Weehuizen-20.jpg
bottom of page